lauantai 27. elokuuta 2016

Ystävystyminen aikuisiällä

Ystävystyminen ei ole helppoa, näin olen kuullut monien puhuvan, varsinkin jos mittarissa on lukemia yli 25 vuotta.

Itse olen Turussa löytyvät ystäväni tavannut kaikki yli 25-vuotiaana. Aikoinani muuttaessani Turkuun en tuntenut täältä ketään muuta kuin silloisen poikaystäväni. Nyt ympärilläni on ystävä melkein joka sormelle!

Tänään lähdin Pepin kanssa aamusta kirppisreissulle. Bussipysäkille sattui tulemaan sopivasti Camilla tyttärensä Tyynen kanssa, uusin ystäväni. Olemme tutustuneet toisiimme mammaryhmän kautta ja asumme miltei vierekäisissä taloissa. Camilla päätti extempore lähtee mukaamme Kaarinaan kirppisreissulle. Matka bussissa meni joutuisasti, kaksi kovaa kälättäjää ja kaksi pientä prinsessaa ei varmaan jäänyt keneltäkään huomaamatta :D

Aamupäivä hurahti mukavassa seurassa ihan hujauksessa ja kotona olimme vasta kahden maissa, kera hyvien kirppislöytöjen. Herra Hauki haalarit 8€ hintaan saivat aikaan kuosihullulle hyvänolontunteen, joka varmaan pysyy yllä koko illan. ;)On ihanaa löytää uusia ystäviä, joiden kanssa olo on mutkatonta, omia valintoja ei tarvitse selitellä vaan hyväksytään toinen juuri sellaisena kuin hän on. Toisen äitiyttä ei kritisoida vaan tiedostetaan, että asiat voidaan tehdä monella eri tavalla. Camillan kanssa on helppo olla ja juttu luistaa. Asioita helpottaa myös samassa linjassa oleva huumorintaju ja se, että osataan nauraa myös itsellensä.

Odotan, että aika kuluu ja opimme toisistamme vielä paljon. Meillä on paljon annettavaa toisillemme.

Kiitos Camilla, että olet aito, hauska ja hyvä sydäminen ihminen. Terkut sinne naapuripihaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti