perjantai 26. elokuuta 2016

Anna blogi-vinkki!

Kaipaan kovasti uusia blogeja lukulistoilleni. Sydäntä lähellä on luonnonkosmetiikka, lapsiperheen touhut, helpot kokkailut, sormiruokailut, retroilu, vanhat esineet, autiotalot, musta huumori, ekologisuus... Ja mielelläni luen myös kaikenlaisista elämäntaparemonteista ja sisustusjutuistakin.



Joten kerro mehevin, ihanin, mahtavin, upein tai vaikkapa surkuhupaisin blogi-vinkki kommentteihin. Ja kerro toki oma blogisi jos sellainen sinulta löytyy!

15 kommenttia:

  1. Sängyn alla - elän unelmaani kotiäitinä, meillä 2v taapero ja 1kk vauva :) arkea ja ajatuksia äitiydestä ja lasten kasvusta sopivasti sekaisin. Tervetuloa kurkistamaan :) http://sangynalla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tossavaisen toisessa sukassa kannattaa piipahtaa! Uutukainen blogi, aina uutta tekstiä ja juttuja ja nytkin arvonta! Tervetuloa!

    VastaaPoista
  3. Multa löytyy blogi, jossa käsitellään meidän arkea 9kk ikäisen pojan kanssa, johon kuuluu kotimaiset vaatteet, kestoilu, sormiruokailu yms vauva-arjen hömpötykset. :)

    LAPSEKKAANA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Teiltä kotiutui just meille superjellonan vaippa, tosin keski-Suomeen ;)

      Poista
  4. "Rosa ja Neponen on lifestyleblogi, jossa seurataan 6/15 syntyneen Neelan ja hänen äitinsä elämää. Eletään lapsiperheen arkea ja pohditaan lastenkasvatusta, pukeudutaan ja sisustetaan. Tervetuloa mukaan!"

    Takana kesäkuussa bloggaamisen maailmaan astunut äiti 27v. :)

    Rosa
    http://www.rosajaneponen.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän esikoisen yksi lempinimistä on Neponen <3 Ihana nappisilmä teillä <3

      Poista
  5. Käyppä kurkkimassa blogia nimeltä http://www.ihanoikeablogi.fi/
    Ihania kuvia, sisustusta retro meinigillä, juu ja käsityötäkin. Kannattaa käydä jo kuvienkin tähden..

    VastaaPoista
  6. Hei! Itse olen myös Turusta ja kirjoittelen blogissani vähän kaikkea mikä meidän elämään kuuluu. Pääosassa ovat kuitenkin perhejutut, sillä täältä löytyy pian 2v. taapero.

    Blogini löytyy http://kotonajakaupungilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Kolmen lapsen äidin arkista elämää :)

    http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista