tiistai 3. toukokuuta 2016

Keväistä menoa ja neurologilla käynnin kuulumisia

Viimein se kevät on saapunut. Lämpöä piisaa ja ulkona on ihana olla. Peppikin nauttii täysillä kun saa keinua, tutkia maata ja ihmetellä kevyemmässä varustuksessa maailman menoa.

Vappu vietettiin herkkujen parissa ja torilla ja tivolissa. Parempaa vappua ei olisi voinut ollakkaan.

Neurologilta saimme mukavia kehuja. Pepillä oli siis kontrollikäynti eilen. Turhaan näemmä sitä jännitin.

"Peppi on iloinen, puuhakas, soittaa rytmiä ja laulaa, utelias, avoin ja taidokas pian 11 kk vauva. Taidot ikätasolla, pyrkii nousemaan ylös, jalkaterät herkästi menee kippuralle, kävelytuolit ja hyppykiikut vältettävien listalla. Peppi on tyytyväinen ja ihastuttava hymytyttö. Seurantakäynti joulukuussa"

Aurinko paistaa ja elämä näyttää hyvältä. Ennen Vappua meitä koeteltiin sairastumisilla. Peppi joutui käymään päivystyksessä hengittelemässä adrealinia pahaan kurkunpääntulehdukseen ja jäimme siitä osastolle vielä yöksi. Lisäksi hän sai kaksi antibioottikuuria korvatulehduksiin ja hänellä todettiin influenssa B. Nemikin sairasti viikon kuumeessa korvatulehdusta ja me vanhemmatkin tavallista ärhäkämmän flunssan. Ja ennen tätä meillä kävi kylässä myös kaikkien lapsiperheiden kirous, vatsatauti. Joten kun tämä rumba oli takana oli aika aloittaa keväästä nauttiminen. Päätimme, että nyt sairastimme useamman vuoden flunssat nyt kerralla :D Onneksi apuna oli miehen vanhemmat, jotka ottivat Nemiä yökylään, jotta sain hoitaa erittäin kipeätä Peppia paremmin.

Alla keväisiä tunnelmia kuvien parissa. Onko teillä saatu nauttia jo lämpimistä ihanista päivistä?


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti