maanantai 18. huhtikuuta 2016

He vaanivat nurkan takana, heitä ei pääse pakoon, he iskevät kun vähiten odotat

Juuri kun saat kätesi upotettua tiskialtaaseen, istahdat alas pöntölle, puhelimesi soi ja saat tärkeän puhelun, silloin he iskevät: Työnkeskeyttäjät!

Nämä työnkeskeyttäjät osavat ajoituksen, toimivat joku yhdessä tai erikseen. Eniten he iskevät silloin kun toinen työnkeskeyttäjistä on huoltotoimenpiteen alla käsissäsi.

Vaikka kuinka yrität pelata varman päälle, iskee työnkeskeyttäjä. Tämä näkyy monena keskeneräisenä asiana pitkin asuntoa. On vaippaa piirongin päällä, pohjaanpalanutta ruokaa, vetämätöntä vessaa, pesemättömät hampaat, joskus jopa shampoot huuhtelemattomana päässä kun työnkeskeyttäjälle iskee pissahätä kesken saunareissun. Pissahätä myös voi yllättää keskellä isoa automarkettia, vaikka vessassa käytiin 5 minuuttia sitten.

Meillä työnkeskeyttäjät ovat viimepäivinä aktivoituneet 150% kun toinen on ollut kovassa kuumeessa ja toinen korvatulehduksessa. Niistä on onneksi toivuttu ja nyt keskeytykset ovat näitä tuttuja ja turvallisia.



Koskakohan saan parvekkeen kuntoon? Olisipa jo valoisemmat illat, jolloin saisin rauhassa puuhastella :)

Onko teillä työnkeskeyttäjiä vaanimassa nurkissa?

1 kommentti:

  1. Hauska teksti! :D Meidän työnkeskeyttäjä on onneksi niin pieni ja hidas vielä, että monta hommaa ehtii saada valmiiksii sillä aikaa kun toinen matkaa paikasta a paikkaan b :)

    VastaaPoista