sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Tein itse, ja säästin

Yhteistyöpostaus


Niin tein itse ja säästin ja sitten lampsinkin kampaajalle :D Tuossa hetki aikaa sitten päätin itse kotioperoida hiukseni. Ostin kaupasta vaalennusainetta ja hiusväriä, tarkoituksena saada kaunis ja hehkuvan pirtsakan punainen tukka. Yritys oli hyvä, sillä se näytti juurikin siltä, että kotona ollaan värjätty. :D Onneksi omistin pinkan jenkkihuiveja peittelemään tätä kotivärjäysurani helmeä.

Vahingosta viisastuneena, en enään lähde vaalennus ja muihin isompiin värinmuutos projekteihin diy-meiningillä, en näillä taidoilla joita minulle on suotu. Varaan kiltisti ajan kampaajalta ja saan haluamani lopputuloksen.

Onneksi Martissa on riemastuttavan persoonallinen Kampaamo Unik. Se on muutaman minuutin päässä asunnoltamme ja bussitkin kulkevat pidemmältä tuleville ihan lähelle. Tunnelma kampaamossa on kepeä, leikkisä ja raikas. Siellä mieluusti viettää muutaman tunnin oma aikaa ja siinä lomassa saa hiuksensa kuntoon.





Hiukseni olivat kampaajalle saapuessa aika hauskassa mallissa ja värissä. Petra, joka sai kuontaloni työstettäväksi ei nähnyt siinä ongelmaa, jota ei voisi ratkaista ja pian hän olikin työn touhussa.




Petra leikkasi mallia lyhemmäksi ja sen jälkeen hiusta vaalennettiin. Vaalennuksesta teki jännittävän, koska hiuksissa oli niin hennaa kuin kestovärejä alla.  Hius vaaleni ammattilaisen käsissä hyvin, kotona olin saanut aikaan vain ruosteen ruskean liukuvärjäyksen vaalennuksellani aikaan.



Hius pysyi hyvän kuntoisena vaalennuksesta huolimatta. Vaalennusta tehdessä oli käytössä myös  Olaplex.

"Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin"

Vaalentamisen, pesujen ja värjäyksen lomassa sain nauttia kupillisen kahvia ja muutaman erittäin söpön keksin, rau-has-sa! 



Petralle olin antanut yhden toiveen uuden värin suhteen, sen tulisi olla räväkkä, ei mikään perus Pirren mahonki :D

Ja sitä sain mitä pyysin. Sain juuri niin päräyttävän tukan kuin olin halunut. Kait sitä vielä 34 vuotiaana saa olla suoraväritukkainen? Hiuksista löytyy niin violettia, pinkkiä kuin kirsikan punaista. Ihana karkkitukka!





Nyt on siis tukka hyvin ja kesä edessä! Jos sinulla on vielä haussa Turusta hyvä kampaamo, kokeile Kampaamo Unikia! Petra on luvannut blogini lukjoille koodilla "Robotti" Petralta varatuista töistä -15%. Rohkeasti siis tukka kohti Marttia. Koodi on voimassa kesäkuun loppuun asti.

Pääset tutustumaan Kampaamo Unikin fb-sivuihin täältä

2 kommenttia:

  1. Kivat hiukset, sinun tyyliset =))
    Voisin minäkin tuolla piipahtaa, mutta matka vain on liian pitkä. Onneksi olen täältä löytänyt hyvän kampaamon =))

    VastaaPoista
  2. hienot! sopii sulle!! t: Adoptio Anne ;)

    VastaaPoista