sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Siivotaan, siivotaan...

Kait hirmuinen siivousvimma on myös yksi raskausoireista? Tänä viikonloppuna on kaapit saaneet uuden järjestyksen, vessa siivottu, keittiö suursiivottu, kämppä perussiivottu jopa siivouskaappi on siivottu.



Nyt on valotikut ja sulakkeet helposti saatavilla taas


Lisäksi vanhat työpaidat on leikattu räteiksi. Siivoukseen liittyviä aineita ja välineitä ei tarvitse ostaa ainakaan vuoteen. Sillä pesupähkinöillä ja vanhoilla lumpuilla pääsee pitkälle kodin siivouksessa. Lisäksi muutama mikrokuituliina, univeral stone ja imuri lisäksi, niin siinä perusjutut ovatkin. Kauhistenkin nykyään kaupassa pesuainehyllyjen luona sitä pesuaineiden määrää. Mikä määrä väriaineita, hajusteita ja turhia kemikaaleja niissä piileekään. Mielummin pidän kodin puhtaana luonnollisilla aineilla, joiden alkuperän tunnen tarkkaan.




Siivoamisen ja kaappien järjestämisen on suurimmaksi osaksi mahdollistanut mieheni, joka on vienyt taaperoa ulos aktiviteetteihin järjestelyn ajaksi. Jotenkin itse vain nautin kun saan yksin siiivota, kait meillä kaikilla on se jokin oma juttu, minulle se on siivoaminen ja järjestäminen, toisille lenkkeily ja lukeminen.

Kaiken puuhastelun ohessa olemme nauttineet molempina viikonlopun päivinä päiväunista. Meille aikuisille uni maistuisi pidempään. Tyttö tulee aina kertomaan, koska on meidän aika nousta päiväunilta. Meille ei näytä riittävän se 1.5 tuntia mitä hän nukkuu.


Pikku Pupu käskee: "Herätkää!"



Iskä toimii kiipeilyalustana niin kissalle kuin tytölle



Viikonloput ovat tälläisiä rauhallisia kotiviikonloppuja. Meidän perheelle ne vain toimivat parhaiten. Viihdymme kotona, kävelylenkeillä ja ennen kaikkea yhdessä. Nautimme näistä pienistä jutuista, ehkä sitten saamme jonkin vauhtikirppu-kohtauksen eläkeiässä :)

2 kommenttia:

  1. Voi kunpa täälläkin puraisi pieni siivouskärpänen! Koti huutaa nyt niitä kärpäsiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän teleportata muutaman yksilön omasta parvestani sinne :D

      Poista