sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kohtaus, jota pesänrakennusvietiksikin kutsutaan

Tänään alkoi aherrus yhdeksän aikaan aamulla. Kohteena oli makuuhuoneemme valmistelu tulokasta varten. Siirsimme tytön huoneessa olleen ison senkin makuuhuoneesemme.  Pikkuinen lipasto vaihdettiin taasen tytön huoneeseen.

Kuulosti aluksi pieneltä projektilta, mutta aloittaessa valkeni homman nimi. Senkissä olikin paljon turhaa sälää, jolle ei oikein ole paikkaa. Ne kasattiin isoon Ikean kassiin odottamaan, että saan tuotua töistä muutaman pahvilaatikon varastointia varten.

Sitten alkoi pienten vaatteiden viikkaus ja lajittelu senkin laatikoihin. Kaikki on nyt siisteissä pinoissa laatikoissa ja tilaakin jäi vielä reilusti. Kestovaipatkin löysivät paikkansa senkistä. Senkinpäätyyn tulee hoitoalusta, jolloin se toimii samalla hoitopöytänä. Leo kissan vartiotorni siirtyy kesäkuussa sitten edestä pois. Löysin tuossa muutama viikko sitten H&M:n alennuksesta valkoisen kangaslokerikon, jonka nakuttelin kiinni senkinpäätyyn. Siihen saa kätevästi rasvat ja muut tilpehöörit käden ulottuville.

(vielä kun saisi tuon tonnin painavan putkitv:n pois niin huone olisi ok)




Pinnasängyn pohja nostettiin ylös, eikä taaperolla ole enään asiaa sinne. Onhan hän nukkunut jo kesästä lähtien juniorisängyssä. Aamuisin on tullut jatkamaan pinnasänkyyn uniaan. Mutta sen aika loppui nyt, hyvissä ajoissa ennen seuraavaa käyttäjää.



Pohjan nostosta kului 5 minuuttia kun taapero oli vanginnut itsensä pinnasängyn alle..

Pinnasänky tulee aluksi sivuvaunuksi parisänkymme jatkeeksi, mutta on nyt vielä toistaiseksi erillään. Vanha nojatuoli saa toimittaa imetystuolina/pullotuolina, riippuen kuinka maidon kanssa käy :)



Puuhakkaan päivän palkitsen aakkoskarkeilla ja katsomalla Kosto tv-sarjan. Taaperon "apu" palkittiin kynsien leikkuulla ja lakkauksella. Ei ole muuten helpompaa tapaa saada toinen haluamaan varpaankynsien leikkausta :)



Nyt rentoutumaan liitoskipujen kanssa, jotta jaksaa ensi viikon olla taas töissä

2 kommenttia:

  1. Oletpas ollut ahkera! Mullekin tulee välillä sellainen olo, että voisi alkaa valmistella vauvan tuloa mm. katsomalla paikka vaatteille jne, mutta koska en tiedä, saadaanko keittiö- ja kodinhoitohuoneremontti ennen pienen tulos, olen toistaiseksi ollut tekemättä mitään. Se nimittäin vaikuttaa suuresti siihen, voiko esikoinen pysyä nykyisessä huoneessaan vai siirretäänkö hänet toiseen huoneeseen ja laitetaan hoitopöytä ym meitä lähinnä olevaan huoneeseen. Toivottavasti asia tästä pian selviäisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse halusin nyt kaikki isot ponnistuksia vaativat jutut alta pois. Voi sitten vetää mammaloman alkaessa lonkkaa ja tapella kaksplussan foorumeilla :D Toki meillä ei moisia remontteja ole tiedossa, sittenhän asia olisi ollut aivan toinen.

      Poista