sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Mitä toivoisin?

Sain haasteen tuossa taanoin SOPPAHANNALTA. Haaste liittyy toiveisiin ja haluihin. Mitkä tällä hetkellä ovat niin sanotusti himotuksen piirissä.

Jos käsittelemme ensin aihetta materialismin kautta. Minua kovasti ihastuttaa osa Polarn O. Pyretin vaatteista. Lähinnä raidat ja retrohenkiset vaatteet. Osaa olenkin bongaillut ja ostellut kirpputoreilta, mutta tuli tuossa perjantaina piipahdettua Myllyn Popin outletissa.




Lauantaina taasen kirpputorilta löytyi Poppia niin pipona, toppina kuin paitana. Lisäksi paria muuta vaatetta raidoissa. Lähinnä kaikki raidalliset, mustavalkokeltavihreäpunaisina ovat ihkuja ja sitten tulee kaikki retrot. Niin Metsolaa, Maitotyttöä, Nalle vaippoja, kestovaippoja ihanilla samettikuoseilla...



Retrohimotuksen yhden kohteen sai minun vanhempani täytettyä. Vastaan tuli ihanat retrovaunut, jotka vanhempani rahoittivat meille! Vaunut haemme kuun puolivälin jälkeen, kun niiden myyjä kotiutuu takasin Suomeen. Kuinka maltan odottaa!!




Ruokahimoista minua edelleen himottaa mehukkaat appelsiinit ja pehmeän samettiset avokadot. Välillä taas tsinuksitoffeen himo vie järjen.



Jos mietin syvällisempiä toiveita, liittyvät ne perheeseen. Toivon, että reipas, ihana ja aina niin aurinkoinen tyttöni saa elää turvallisen ja onnellisen elämän. Toivon, että hän kokee olonsa rakastetuksi ja turvalliseksi.




Toivon, että raskaus sujuu hyvin ja saamme keskiviikkona hyviä uutisia rakenneultrasta mukaan ja ehkäpä jopa tietää lapsen sukupuolen.



Ja viimeisempänä toivon, että läskin kattimme terrorisoima roskiskaapin ovi saadaan kuntoon. Tuo karvakasa kun ei vain voi vastustaa kananluita, ei sitten millään.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti