lauantai 26. syyskuuta 2015

Se on nyt vaan tyhmää maksaa liikaa

Kirpputorit, oi mä en pystyis vaatettamaan lapsiani ilman niitä. Sydämeni itkee verta kun joudun ostamaan ihan perus ketjuliikkeestä täyden hintaisia vaatteita. Jopa henkkamaukan hinnat ovat suuria minulle. Suurin syy tähän on se, että olen niin tottunut ostamaan lastenvaatteet lähes kokonaan kirpputoreilta tai sitten kunnon alennusmyynneistä. Myönnän olen tarjoushaukka ja kirppis-kaija.

Tänään tein taas löytöjä lastenvaatekirppiksellä muovipussin verran.

- syöttölappu
- fleece tiikerihaalari
- luomu puuvillainen unihaalari
- Tutan unihaalari
- henkkamaukan body
- paksumpi myssy
- kaksi Rainbown aio vaippaa
- kolme Rainbown lisäimua
- kaksi myllymuksujen taskuvaippaa imuineen
- yksi Sampsukan sisävaippa



Hintaa ostoksille tuli 30 euroa. Pelkästään Tutan unihaalari maksaa uutena noin 15,95 euroa. Vaipat noin 18-32 euroa kpl. Itse en siis näe syytä ostella vauvaikäiselle tyypille uutena kaikkea vermettä, varsinkin kun se käyttöikä tuppaa olemaan muutaman kuukauden verran. Mutta ymmärrän hyvinkin tiettyyn lastenvaatemerkkiin/merkkeihin hurahtaneet vanhemmat, jokaisella on omat intohimonsa.

Minulla on se intohimo kirppistely, kestovaipat ja nyt on alkanut kantopuuhat koukuttamaan. Olis kaiken maailman kantotakkeja , säärystimiä, sadelakkeja yms. Pelkästään Tulaan paukahti se rapiat 100 euroa. Mutta se on ollut jokaisen euron arvoinen. Pikku neiti viihtyy siinä niin hienosti. Ja Tulan on helppo jälleenmyydä sitten kun 20 kiloa paukahtaa rikki.



Mikä lastentarvikkeissa tms on koukuttanut sinut?

2 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi tarjoushaukka/kirppis-kaija! Komppaan täysin tuota ajattelutapaa, että vaatteet on turha ostaa uutena, kun käyttöaika on mikä on. Kyllä meidän lapset saa uusiakin vaatteita, mutta vain alennusmyynnistä ja mielellään siitä -70% alesta. Ja meillä siis lapset 3v ja 10v.

    VastaaPoista
  2. Hyvät ostokset olet tehnyt.
    Minussa asuu pikku/ iso Vileeni ja se kohdistuu yleensä lankaan =/

    VastaaPoista