keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Meidän oma pieni pääkallo!

Tänään oli rakenneultra, jota oltiin jo viikkokaupalla jännitetty. Rakenteet olivat kunnossa, tosin pikkuinen ei suostunut millään vaihtamaan asentoa, joten sydämen verisuonia ei saatu tsekattua. Pieni viihtyi kovin perätilassa, minkä takia kallon mitat olivat aavistuksen heittävät. Istukka on edelleen alhaalla kohdunsuulla.

Yllämainittujen syiden takia on huomenna erikoislääkärin ultraus, joka tarkistaa sydämen, istukan sijainnin tarkemmin ja samalla kallon. Kallo on suipompi johtuen, että tyyppi tykkää olla perätilassa eikä ole käynyt kiillottamassa kupolia "kohdun maljassa" pyöreämmäksi. :D Mitään huolta tai murhetta ei ole. Jos istukka on erikoislääkärin mielestä liikaa kohdunsuulla on kontrolliultra viikoilla 28-30. Esikoisesta oli sama ja tuolloin kontrollissa oli istukka tarpeeksi noussut alatiesynnytystä ajatellen

Muilla on aina söpöjä sivuprofiilikuvia. Koska meidän tyyppi oli niin jäärä ettei suostunut sellaista kuvakulmaa tarjoamaan, saimme mahtis pääkallokuvan. Yleensä vanhemmat eivät kuulemma halua/ kelpuuta kotiinviemiksiksi, mutta meille se kelpasi loistavasti :) Meidän oma pieni pääkallotyttö!

Tyttö on siis luultavasti tulossa, sitten olisi kaksi prinsessaa meillä <3


2 kommenttia:

  1. Voi ei kuinka mahtava kuva !! :D

    VastaaPoista
  2. "Tyttö" tietää, että äiskä tykkää pääkalloista ja siksi varmasti sitä innoissaan esittelee =))

    VastaaPoista