maanantai 8. elokuuta 2016

Vesirokko numero 2 ja arvonnan voittaja

Aamulla kävin rauhassa suihkussa, muu perhe nukkui vielä, ihmettelin kun Nemi ei pompannut heti ylös, kuten tapana on. Laitettuani itseni kuntoon, kävin herättämässä tytön. Reippaasti hän nousi, täynnä intoa, pian pääsisi päiväkotiin.

Valikoitiin yhdessä kivat vaatteet ja siirryimme pukeutumaan olohuoneeseen. Yöpaita pois ja kas! Selässä möllötteli kymmenkunta vesikelloa. Siihen loppui aamun kiiret, otin tytön syliin ja kerroin, että nyt hän joutuisi olemaan useamman päivän kotona. Itkuhan siinä tuli pienelle, ei päiväkoti kavereita ja synttäritkin huomenna.

Herätin mieheni ja sanoin kipaisevani kaupassa hakemassa sairastuvalle tarvittavat ruoat ja herkut. Meillä saa herkutella kun on kipeänä, olkoon se meidän juttumme. Mehujää maistuu hyvältä kuumeessa, sen kaikki varmaan myöntävät. Tarttui kaupasta mukaan myös uusin Prinsessalehti tökeröine muovikrääsineen. Niitä kun aina ihaillaan lehtipisteillä, nyt oli oiva hetki tuhlata vajaa 7 euroa silkkaan krääsään.



Kaupan jälkeen soitin terveyskeskukseen soittopyynnön, rasvasin Nemin vesikellot ja ohjeistin miestä olla antamatta buranaa, ainoastaan Panadolia jos lämpö nousee. Tulehduskipulääkkeet kun ovat kiellossa vesirokon aikana.

Tilasin taksin ja hurautin työpaikalle. Soitin päiväkotiin ja kerroin, että taas tulee tytöille taukoa hoidosta.

Töistä kotiin tulessa oli juuri sellainen tyttö vastassa kun saatoin aavistaa. Turhautunut ja mielensä pahoittanut. Sisällä olo on mälsää! Näppyjä oli tullut jonnin verran lisää, ensi yön aikana varmaan tuplaantuu määrä.

Perheemme kissavanhus Leo on myös osallistunut hoitamiseen. Leo on hoitanut aina Nemiä kun tyttö on ollut selkeästi kipeä. Yöunille Leo halusi mukaan. Sinne ne ystävykset jäivät nukkumaan.

"Äiti, jätä ovi raolleen, että Leo pääsee yöllä vessaan."

Huomenna pieni potilas täyttää 4. Tuntuu hurjalta, niin iso tyttö jo.



Arvoimme Nemin kanssa ennen unille menoa Ukkos arvonnan voittajan. Voittaja on Elise H. ! Onnea! Laitan sinulle sähköpostia, käy kurkkaamassa :)



1 kommentti:

  1. Vesirokko on niin viheliäinen sairaus , meillä se on ollut x 6
    Onnea voittajalle.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista