tiistai 15. syyskuuta 2015

Perheellisille keidas ketjukahviloiden tilalle

Tänään aamusta käytiin kahvilla ihanassa cafe- jäätelöbaari Harmoniassa, Brahenkatu 2.

Lämmöllä suosittelen siellä piipahtamista. Lapsille on avara ja tilava leikkipaikka, ei mikään pieni kämynen nurkkaus, vaan oikein huolella suunniteltu tila. Kahvila on siisti ja oikein pirtsakka poikkeus ketjukahviloiden tilalle, joissa lapset on huomioitu lähinnä vain parilla syöttötuolilla tai ihan maksimissaan pallomerellä (mikä on enemmän rasite kun saa olla koko ajan valvomassa).







Leluja ja aktiviteetteja löytyy hyvin, joten vanhempi saakin hyvän tilaisuuden nauttia kahvinsa rauhassa. Hinnat ovat hiukan tavallista kahvilaa korkeammat, mutta se sallittakoon kun puitteet ja tarjoiltavat ovat kunnossa. Tästä ihanuudesta olen valmis maksamaan silloin tällöin hiukan enemmän.

Kahvilasta löytyy hyvä wc/hoitohuone, syöttötuoleja tarjottimineen ja isot ikkunat joista voi seurata Brahenkadun elämää, joten kaikki lapsiperheen tarvitsemat elementit löytyvät.

Peppi nautti kovasti katosta roikkuvista koristeista, niitä ihailtiin iskän sylistä käsin, niin kuin ohitse ajavia autoja. Nemi leikki Pepin ruokailun ajan leikkipaikalla suurella innolla, eikä tässä kahvilassa mennyt hermo rauhassa maidostaan nautiskelevaan pikkusiskoon.



Jospa siis piipahdat Turun keskustassa ja olet vailla kahvipaikkaa, käy ihmeessä kokeilemassa Harmonia!

3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! :) mä olenkin miettinyt mis olis hyvä treffata kavereita kahvin merkeissä mutta tässähän se ratkasu tuli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. Oli outoa, kun kerrankin sai istua rauhassa kahvilassa taaperon ja vauvan kanssa :)

      Poista
  2. Juuri kirjoitin samasta kahvilasta postauksessani. Tykkäsimme myös paikasta,kahdesti olemme vierailleet. Ystävällistä henkilökuntaa ja lapset kyllä otetty tosi kivasti huomioon! Muutenkin viihtyisä paikka.

    VastaaPoista