maanantai 17. elokuuta 2015

B-lausunto

Peppi sai tänään B-lausunnon maidotonta korviketta varten. Odottelemme sen saapumista postitse ja kiikutamme sen sitten Kelaan käsiteltäväksi.

Jännittämme nyt siis myöntääkö Kela sen meille heti vai joudummeko tarkentamaan lausuntoa vielä tarkemmin.

Hieman lääkäri varoitteli, että kiinteitä aloittaessa Peppi saattaa reagoida tavallista herkemmin uusiin ruokiin. Kuulemma tyypillistä suolioireisilla vauvoilla, eli kiinteät täytyy aikanaan aloittaa varoen ja välttää gluteenia alussa.

Lääkärikäynnillä Pepillä huomattiin lisäksi oikealla ylhäällä puhkemassa oleva poskihammas! Huomenna soittelen hammaslääkärille ja kyselen vähän ohjeita, pitääkö sitä seurata tms. Muutoin Peppi on oikein ihana ja iloinen vauva. Syö ja nukkuu hyvin, öisin herää kerran syömään. Peppi menee yöunille 21-22.30 herää syömään noin 03.30 (samaan aikaan kun tavarajuna posottaa talomme ohitse) ja herää aamuun Pikku Kakkosen aikoihin. Tämä sopii meidän taaperon rytmeihin oikein mainiosti. Aamut ja aamupäivät hän nukkuu, iltapäivästä seurustelee tovin ja kunnon seurusteluvaihe on yleensä illasta.

Rotarokotteesta on sen verran jo aikaa, että olemme aloittaneet nyt kestovaippailun. Minua niin houkuttaisi taas kaikki ihanat kuosit. Mutta maltan tovin, sillä tällä hetkellä kestovaippoja on hyvä kokoelma. Hankalaa se vain on, kestovaipoissa on niin ihania kuoseja, etten mä kestä :D


4 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnosta kysyn selvennystä miksi olet yhteydessä hammaslääkäriin hampaan takia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulemma liian aikaisin tulleet hampaat voivat irrota. Varsinkin poskihampaat, jotka tulisivat normaalisti kahden vuoden iässä. Mutta tosiaan oli väärä hälytys. Ei se ollut edes hammas :D Oli erittäin paljon hampaan näköinen jokin leukaluu juttu, en muista sen "hienoa" nimeä :D

      Poista